Ensamma hemma!

Nu är det bara vi igen! Lars bor numera i egen lägenhet på Klockartorpet. Kanonfin!
Han var hem till Byn i helgen och packade ihop i sin gamla lägenhet, sen kom mamma, pappa och han ner hit igen igår (söndag) och så hjälpte vi honom att flytta in i sin nya. Han kommer få det såå fint där! Bara jag får hjälpa honom lite med gardiner och sånt där småpygel som inte riktigt är hans grej..:)

Olle har såklarlt fått ALL uppmärksamhet av mormor och morfar..

I morgon ska jag och Olle träffa Ester och Leo, 2 bebisar som vi gick på babymassage med. Det blir lite fika och promenad! På kvällen ska vi till den 3:e bebisen som vi gick på massagen med, på Tupperware-party. Få se om Olle följer med eller om han blir hemma med pappa.

Olle har det lite jobbigt nu.. tänderna vill ju aldrig komma upp! Men dom ställer till det på nätterna för honom! Han har svårt å sova stackarn!

Äh, avslutar med lite bilder istället!

Somnat i mitt knä



Mormor har smugglat i han choklad. Gott var de, för gud så han smackade sen! :)



Mäh! Jag har nånting i pannan!



Här är vi hemma hos morbror Lars.. och det busas för fullt!! :)










Kommentarer
Postat av: mormor o mamma

mmm tänk va gött det där var du ,han pussa och tutta så mormor var alldeles blöt i hela ansiktet (det förklarar alla konstiga miner) hoppas ja. Mormor ser konstig ut annars oxå men inte så dääär!Men mysigt var det att få vara sååå nära plutten .Han är så gooo och lugn o fin så ojojoj. Vi prata om det när vi åkte hem ,han finner sig i allt ,flyttas hit och dit följer in o ut MEN bara flinar hela tiden. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ nöjd och så ompysslad han trivs så bra med er som mamma o pappa ,kunde inte fått det bättre! Oxelvägen i Västerås där bor en PRINS!!!!!!

2010-06-15 @ 09:33:53
Postat av: Malin

Anna, det kan röra sig om en utvecklingsfas också.. ter sig väldigt lika, svårt att sova/somna, äter sämre osv osv osv... :(

Läs boken "Att växa&Upptäcka Världen".. den är kanonbra!! =)

Jag förstår dock att tandsprickningar är olika från barn till barn.. det enda vi märkt på Elias var att han ville äta MER och dregglade litervis.. men absolut ingen lös mage, sömnsvårigheter osv.

Däremot nu för någon vecka sedan hade han nära 40graders feber i 4 dagar och då hade han 6 tänder på g!

5 av de 6 har spruckit igenom.. och den 6.e på gång.. :)



men köp den boken, finns på bokus eller adlibris för 39:-

Kraam

2010-06-15 @ 13:02:15
URL: http://grodan09.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0