Premiär på Ikea

Idag gjorde Olle sin premiär på Ikea. Det var inte sista gången ska jag säga.. :) Han sussade i vagnen hela tiden!

Senaste dagarna har han varit lite knusslig, magen som krånglar! Kör med Minifom droppar nu, och idag är det mycket bättre! Så skönt!

Idag blir han förresten 4 veckor! Dom 4 veckorna har gått såå fort!

I morgon kommer Olles gammelfarmor och gammelfarfar på besök. Stefan ska hämta dom så slipper dom köra själv! Det blir första gången dom träffar lillen eftersom dom varit dåliga båda två! Men nu sa..

Kanske, kanske åker vi upp till Edsbyn och är där över nyår. Vi får se hur vädret blir! Inge roligt å åka om det är värsta snövädret! Annars så kommer vi iaf upp innan den 11/1 för då börjar Steffe jobba igen!

Igår hade vi förresten finbesök från Stockholm. Ullis, Micke och Elias var här och hälsade på! Var evigheter sen vi sågs så det var roligt! Och nu måste det bli mer! Nu har dom ju flyttat så dom bor liite närmare oss..:)

Ullis, Elias och Olle



Ja tänk va likt sig.. *s*



Ullis, Elias, jag och Olle



Ser lite skeptisk ut mot morsan.. :)




Premiärtur till Ikea.. inviger den fina Lundmyr-overallen (som han snart växt ur). Mössa och tossor från Lindbergs (tossorna är liite för stora..:))



Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja tänk va härligt det är när folk är likt sig så som Ullis är.Det spralliga finns där fortfarande och kommer fram ibland ; ))Fina bilder på er allihop,Elias har ju blivit så stor han så. Kram från mamma o Pussa på lill prinsen

2009-12-29 @ 12:18:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0